Är du Proffs? Ansök om att Bli Pluskund

Mosaik

Hos Kakelbolaget.se hittar du ett av Sveriges största utbud av klinker i olika färger, utförande och material. Vi har mosaik från flera välkända varumärken. Oavsett om du är ute efter glasmosaik, mosaik till spa & badrum, marockansk mosaik eller mosaik för utomhusbruk så har vi något för dig. Hos oss hittar du mosaik med hög kvalitet och prisgaranti på hela sortimentet. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller vill ha hjälp inför din beställning. 

Vi finns tillgängliga på chatten eller via mail på [email protected] vid frågor.

Är du proffskund? Ansök om att Bli Pluskund för att ta del av exklusiva rabatter och få en dedikerad kontaktperson som hjälper er med materialberäkning och offerter.

Vi strävar alltid efter att ha vårt kompletta utbud på hemsidan men i de fall du inte hittar en särskild produkt från någon av våra leverantörer är du varmt välkommen att höra av dig till oss så kan vi undersöka anledningen närmare och återkomma med vidare besked kring leveransmöjligheterna.

Självklart hjälper vi även till med kapservice i de fall som det efterfrågas. Kontakta oss på [email protected] med önskat antal plattor, kapschema och tidsram för projektet så återkommer vi med en offert.